Велика Британија повеќе не е христијанска земја

Британија повеќе не е христијанска нација и би требало соодветно на тоа да го пронајде патот кон новиот светски поредок! До ваквиот заклучок е дојдено …

Велика Британија повеќе не е христијанска земја Прочитај повеќе »