Орбан вети дека ќе се бори против сите кои сакаат да го сменат христијанскиот идентитет на ЕУ

Виктор Орбан вети дека ќе ја стави Унгарија на прво место и ќе се бори против сите оние внатре во Европската Унија кои сакаат да …

Орбан вети дека ќе се бори против сите кои сакаат да го сменат христијанскиот идентитет на ЕУ Прочитај повеќе »