Речиси целата сириска територија е слободна, вклучително и христијанските подрачја

Речиси цела територија на Сирија, вклучувајќи ги и историски христијанските региони, се ослободени од терористите, изјави претседателот на Русија, Владимир Путин. Тој ја нагласи важноста …

Речиси целата сириска територија е слободна, вклучително и христијанските подрачја Прочитај повеќе »