хрватот

Анте Крешиќ го победил ракот благодарение на природниот мед

Хрватот Анте Крешиќ добил дијагноза за рак на белите дробови и црна прогноза дека нема уште долго да живее. Сепак, лекарите останале вчудовидени од тоа …

Анте Крешиќ го победил ракот благодарение на природниот мед Прочитај повеќе »

Scroll to Top