Хрватскиот пејач Јелавиќ бесен поради доминацијата на српската музика во Хрватска

Не е никаква тајна дека српските пејачи често настапуваат во Хрватска. Напротив. Тие го истакнуваат тој факт и горди се поради тоа што во Хрватска …

Хрватскиот пејач Јелавиќ бесен поради доминацијата на српската музика во Хрватска Прочитај повеќе »