На презгодниот италијански милионер му ја запленија јахтата и имотот

Не го загрижуваат долговите… Журката сеуште не е готова за пребогатиот италијански наследник, Џанлука Вакија (50), иако е познато дека е во големи финансиски проблеми …

На презгодниот италијански милионер му ја запленија јахтата и имотот Прочитај повеќе »