Светозар Јаневски одликуван со орден „Витез од прва класа на редот на финскиот лав“

За своите досегашни залагања и исклучителниот придонес за соработката и пријателството меѓу двете земји, почесниот конзул на Република Финска во Република Македонија, Светозар Јаневски, доби …

Светозар Јаневски одликуван со орден „Витез од прва класа на редот на финскиот лав“ Прочитај повеќе »