Јанг Дади

(Видео) Јанг Дади ја објави новата песна „Метро“ со која го најави албумот

Артистот Јанг Дади ја објави неговата нова песна насловена „Метро“ со која го најави првиот дел од неговиот албум „Scorpius“. „Се чувствувам исклучително благословено поради …

(Видео) Јанг Дади ја објави новата песна „Метро“ со која го најави албумот Прочитај повеќе »

Scroll to Top