(Фото) Ја оженил девојка му на погреб

Триесет и петгодишниот Сју Шинан од Кина, се оженил со девојка му Јанг Лиу на нејзиниот погреб. Лиу починала од рак на дојката, а момчето …

(Фото) Ја оженил девојка му на погреб Прочитај повеќе »