(Фото) Празен теретен брод се насукал покрај крајбрежјето на Мјанмар

Полицијата од Мјанмар го пребарала 177 метри долгиот теретен брод „Сам Ратуланги ПБ 1600“, кој се насукал на плажа. Теретниот брод го откриле рибари како пловел …

(Фото) Празен теретен брод се насукал покрај крајбрежјето на Мјанмар Прочитај повеќе »