(Видео) Стефан Ристовски сакаше да се тепа со играч од Хајдук, Јани Атанасов го смируваше

Откако Динамо Загреб загуби 2-0 од Хајдук на Максимир, капитенот на македонската фудбалска репрезентација, Стефан Ристовски, тргна да се тепа со еден од играчите на …

(Видео) Стефан Ристовски сакаше да се тепа со играч од Хајдук, Јани Атанасов го смируваше Прочитај повеќе »