Тојца старци со вкупно 265 години предизвикаа сообраќајка: најстариот има скоро 100, а најмладиот мора редовно да ја продолжува возачката

Во местото Јањина, Пељешац во Хрватска се случи несекојдневна сообраќајка во која учествуваа тројца старци. Најстариот имал 98, другиот 91 а третиот 76 години. Сите …

Тојца старци со вкупно 265 години предизвикаа сообраќајка: најстариот има скоро 100, а најмладиот мора редовно да ја продолжува возачката Прочитај повеќе »