Јапонци

(ВИДЕО) Јапонци ја пееа „Македонско девојче“

Јапонска група Pyramidos ја свиреше и пееше безвременската „Македонско девојче “ без грешка. Видеото е ставено на каналот „Јутјуб“, а прикажува клуб каде што се …

(ВИДЕО) Јапонци ја пееа „Македонско девојче“ Прочитај повеќе »

Јапонците ќе ја градат најголемата зграда во светот направена од дрво

Јапонската компанија Sumitomo foresti планира во Токио до 2041 година да изгради дрвен облакодер од 70 ката, кој ќе биде висок 350 метри, и на …

Јапонците ќе ја градат најголемата зграда во светот направена од дрво Прочитај повеќе »

Scroll to Top