Сценаристот на „Јас сум легенда“, со Вил Смит, им објаснува на антиваксерите дека тоа е само филм и дека нема да се претворат во зомби ако примат вакцина

Сценаристот Акива Голдсман, човекот човекот што го напиша филмот „Јас сум легенда“ со актерот Вил Смит, деновиве мораше јавно да објасни дека филмот е фантастика …

Сценаристот на „Јас сум легенда“, со Вил Смит, им објаснува на антиваксерите дека тоа е само филм и дека нема да се претворат во зомби ако примат вакцина Прочитај повеќе »