Почина хрватскиот пејач Јасмин Ставрос по неколкумесечно боледување од рак на коските

Почина хрватскиот пејач Јасмин Ставрос по неколкумесечна борба со тешка болест. Пејачот изминативе неколку месеци се бореше со тешка болест, а на почетокот на март …

Почина хрватскиот пејач Јасмин Ставрос по неколкумесечно боледување од рак на коските Прочитај повеќе »