јасновидец

Јасновидец предвидува 8 големи случувања во втората половина на 2018 година

Крег Хамитон Паркер минативе години даде неколку предвидувања кои се исполнија, по што светската јавност почна да му верува, пишува британски „Телеграф“. Тој пред американските …

Јасновидец предвидува 8 големи случувања во втората половина на 2018 година Прочитај повеќе »

Јасновидец предвидува, Третата светска војна ќе почне на 13 мај

Според јасновидецот Хорасио Вијегас, кој точно предвиде дека Доналд Трамп ќе ја нападне Сирија, Третата светска војна ќе започне на 13 мај оваа година, пишува …

Јасновидец предвидува, Третата светска војна ќе почне на 13 мај Прочитај повеќе »

Scroll to Top