Јатко Тодев е Македонецот кој се родил во авион и добил доживотно бесплатни карти

Австралијанецот Јатко Тодев со потекло од Македонија, добил доживотно бесплатно летање со авион од авиокомпанијата ЈАТ, затоа што во 1978 година, се родил за време …

Јатко Тодев е Македонецот кој се родил во авион и добил доживотно бесплатни карти Прочитај повеќе »