Смртта на рускиот новинар кој се фрлил од петти кат останува мистерија

Максим Бородин (32), истражувачки новинар од Јекатеринбург, починал по падот од петтиот кат. Официјално, смртта е прогласена како самоубиства, но неговата уредничка вели дека не …

Смртта на рускиот новинар кој се фрлил од петти кат останува мистерија Прочитај повеќе »