Елката пред Кремљ накитена со 1.000 украси

Новогодишна елка пред претседателската палата во Москва е украсена со повеќе од 1.000 украси, а нејзиното китење ќе заврши денеска, изјави претставничката на Кремљ, Јелена …

Елката пред Кремљ накитена со 1.000 украси Прочитај повеќе »