Почина жената што го измисли „хепи мил“ во „Мекдоналд“

Почина Јоланда Фернандез де Кофињо, жената што го измисли „хепи мил“ во „Мекдоналд“. Таа починала на 6 септември на 87-годишна возраст. Позната е по тоа …

Почина жената што го измисли „хепи мил“ во „Мекдоналд“ Прочитај повеќе »