По Трамп 21. годишна девојка ќе стане претседател на САД

Патник низ времето по име Ноа, тврди дека е заробен на Земјата откако претходно пристигнал во 2017 година. Ноа говорејќи со паранормалните истражувачи од популарниот …

По Трамп 21. годишна девојка ќе стане претседател на САД Прочитај повеќе »