(Видео) Емотивен концерт во сеќавање на Јонче Христовски: безвременските песни разбудија сеќавања и солзи во публика, „Македонско девојче“ на бис

Емоции, солзи и песна на вчерашниот втор концерт посветен на доајенот на македонската народна музика, Јонче Христовски. Фолк и забавни пејачи потсетија на дел од …

(Видео) Емотивен концерт во сеќавање на Јонче Христовски: безвременските песни разбудија сеќавања и солзи во публика, „Македонско девојче“ на бис Прочитај повеќе »