(Фото) Кралицата Елизабета некогаш преубава девојка

Британските медиуми објавија фотографија од кралицата Елизабета II, направена за време на Втората светска војна. Фотографијата е направена во 1938 година, кога кралицата имала 18 …

(Фото) Кралицата Елизабета некогаш преубава девојка Прочитај повеќе »