Јапонскиот премиер се извини за скапите вечери на кои трошел неговиот син

Јапонскиот премиер Јошихиде Суга, се извини денес поради скапите вечери на кои трошел неговиот син. Извинувањето следуваше по оставката која ја поднела клучната портпаролка, а …

Јапонскиот премиер се извини за скапите вечери на кои трошел неговиот син Прочитај повеќе »