Јоспи Броз Тито

Мурал на Тито во црвени гаќи, со прекрстени нозе и кренати раце се појави во Хрватска

Мурал на Јоспип Броз Тито пред неколку дена се појави на зграда во Ровињ. Како што пренесуваат хрватските медиуми, муралот го дизајнирал и насликал уличниот …

Мурал на Тито во црвени гаќи, со прекрстени нозе и кренати раце се појави во Хрватска Прочитај повеќе »

Scroll to Top