Јелена Јованова со сопругот Стјепан Периќ на премиера на нејзиниот нов филм во Загреб

Македонската актерка Јелена Јованова и нејзиниот сопруг Стјепан Периќ заедно се појавија на премиерата на филмот „Нешто слатко“ во Загреб. Загребската премиера е дел од …

Јелена Јованова со сопругот Стјепан Периќ на премиера на нејзиниот нов филм во Загреб Прочитај повеќе »