Откриен идентитетот на незнајниот јунак во ноќта на масакрот во Лос Анџелес

Некои суперхерои не носат маски. Момчето сликано на една од најдраматичните фотографии вечерта на масакрот во Лас Вегас, за многу кратко време успеа да стане …

Откриен идентитетот на незнајниот јунак во ноќта на масакрот во Лос Анџелес Прочитај повеќе »