Пентагон за 72 часа може да ја потопи цела кинеска флота

Мишел Флорној, жената која претендира да застане на чело на Пентагон се закани дека за само 72 часа, САД би можела да ја потопи целата …

Пентагон за 72 часа може да ја потопи цела кинеска флота Прочитај повеќе »