(Фото) Плажите во Охрид прекрстени во кучки

На фејсбук-страницата „Славорум“ плажите на Охридското Езеро станаа цел на потсмев поради лошиот англиски превод на нивните имиња. На картата на Охридското Езеро имињата на …

(Фото) Плажите во Охрид прекрстени во кучки Прочитај повеќе »