Кајли Џенар поради нарушено здравје ги пропушти наградите „Еми“

Американската  ѕвезда на реалното шоу Кајли Џенер поради нарушено здравје ги пропушти доделувањата на наградите „Еми“. Таа била итно хоспитализирана во болница. Лекарите велат дека …

Кајли Џенар поради нарушено здравје ги пропушти наградите „Еми“ Прочитај повеќе »