Македонскиот камерен оркестар „Профундис“ ќе одржи мултимедијален концертен спектакл во МОБ

Концертен спектакл „Грув“ на македонскиот камерен оркестар „Профундис“ ќе се одржи на 21-ви април на сцената на Националната опера и балет. Камерниот оркестар ќе биде …

Македонскиот камерен оркестар „Профундис“ ќе одржи мултимедијален концертен спектакл во МОБ Прочитај повеќе »