Почина актерот Камерон Бојс ѕвездата од филмот „Возрасни“

Американскиот актер Камерон Бојс, ѕвездата од серијата на „Дизни“, „Потомци“ и „Џеси“ од филмот Descendants, почина на 21 годишна возраст, пишува „Мирор“. Камерон починал во …

Почина актерот Камерон Бојс ѕвездата од филмот „Возрасни“ Прочитај повеќе »