Сопругата на Метју Меконахи вели дека на почетокот од врската свекрвата ја викала со имињата на неговите бивши

Сопруга на холивудскиот глумец Метју Меконахи, Камила Алвес раскажа за почетоците на нивната врска. Откри дека неговата мајка Мери Мекејб ја тестирала и дека имала …

Сопругата на Метју Меконахи вели дека на почетокот од врската свекрвата ја викала со имињата на неговите бивши Прочитај повеќе »