Шон Мендес и Камила Кабело по страсниот бакнеж на „Коачела“, остануваат само добри пријатели

Откако медиумите објавија фотографии од страсниот бакнеж на „Коачела“ од поранешниот пар Шон Мендес и Камила Кабело, во јавноста се шпекулираше дека парот повторно е …

Шон Мендес и Камила Кабело по страсниот бакнеж на „Коачела“, остануваат само добри пријатели Прочитај повеќе »