Кание Вест ја ангажираше адвокатката на Џони Деп да го спаси од тужби

Раперот Кание Вест ја ангажираше адвокатката на Џони Деп за да му помогне околу големиот број тужби. Вест во последните неколку месеци е главна тема …

Кание Вест ја ангажираше адвокатката на Џони Деп да го спаси од тужби Прочитај повеќе »