Холандската влада призна за постоењето хемтрејлс

Видеото што се појави во јавноста го разоткри дејствувањето на еден претставник во владата од холандското Министерство за околина, кој јавно призна дека неговите работодавци …

Холандската влада призна за постоењето хемтрејлс Прочитај повеќе »