(Фото) Рудар, по завршувањето со смената на работа, веднаш го однел синот на кошарка, не се ни истуширал за да не пропуштат од натпреварот

Фотографијата од рударот Мајкл Мекваер со син му Истон, на кошаркарски натпревар стана хит во САД. Мајкл го однел синот на кошарка одма по смената на …

(Фото) Рудар, по завршувањето со смената на работа, веднаш го однел синот на кошарка, не се ни истуширал за да не пропуштат од натпреварот Прочитај повеќе »