(Фото) Ким Кардашјан и Канје Вест заедно гледаа натпревар

Ким Кардашјан и Канје Вест беа видени заедно на трибините во спортската сала „Таусенд Оакс“, каде што заедно гледаа натпревар. Тие беа со нивната ќерка …

(Фото) Ким Кардашјан и Канје Вест заедно гледаа натпревар Прочитај повеќе »