Француски Нобеловец кој го откри ХИВ вирусот, тврди дека „Ковид-19“ е создаден во лабораторија

Угледниот француски научник Лик Монтање, добитник на Нобеловата награда за медицина и човекот кој го пронајде ХИВ вирусот, тврди дека вирусот „Ковид-19“ го создал човекот …

Француски Нобеловец кој го откри ХИВ вирусот, тврди дека „Ковид-19“ е создаден во лабораторија Прочитај повеќе »