ЦИА ги ликвидира Палме, Баршел и Колби

Излезе книгата што ги разоткри злосторствата што Западот со години ги криеше од очите на јавноста. Авторите на книгата за специјални операции на организацијата ЦИА, …

ЦИА ги ликвидира Палме, Баршел и Колби Прочитај повеќе »