(Видео) Му простила на Елтон Џон затоа што ја оставил пред олтарот

Поранешната партнерка на британскиот пејач Реџиналд Кенет Двајт, Линда Ханон отворено зборува за нивниот заеднички живот и како пејачот денеска познат под името Елтон Џон и ја оставил …

(Видео) Му простила на Елтон Џон затоа што ја оставил пред олтарот Прочитај повеќе »