Напаѓачот на свештеникот во Лион е пуштен на слобода

Француската полиција го пушти на слобода главниот осомничен за нападот на свештеникот на Грчката православна црква и ја прошири потрагата по вооружениот маж кој го …

Напаѓачот на свештеникот во Лион е пуштен на слобода Прочитај повеќе »