Научниците открија 29 планети од каде што вонземјаните можат да нè набљудуваат

Научниците открија 29 планети, од каде вонземјаните можат да не набљудуваат, пренесуваат светските медиуми. Во најновото истражување, астрономи од цел свет направија список од ѕвездени …

Научниците открија 29 планети од каде што вонземјаните можат да нè набљудуваат Прочитај повеќе »