Знамето на Украина и Британија инспирација за логото на Евровизија 2023

Годинешниот Евросонг, кој ќе се одржи во Ливерпул, ќе го носи слоганот „музиката не обединува“, додека на логото се гледаат две срца. Како што пишува …

Знамето на Украина и Британија инспирација за логото на Евровизија 2023 Прочитај повеќе »