(Видео) Скандал во парламентот, британски пратеник го зеде церемонијалниот боздоган

Во британскиот парламент се случи скандал без преседан кога пратеникот на лабуристите, Лојд Расел, го зеде церемонијалниот боздоган и оневозможи пратениците да гласаат и одлучуваат …

(Видео) Скандал во парламентот, британски пратеник го зеде церемонијалниот боздоган Прочитај повеќе »