Скандал во Мичиген, 6000 гласови по грешка припишани за Бајден

Приврзаниците на претседателот Доналд Трамп во Мичиген, тврдат дека поради софтверска грешка, можеби е намален бројот на неговите гласови. Додека сите најнови податоци укажуваат на …

Скандал во Мичиген, 6000 гласови по грешка припишани за Бајден Прочитај повеќе »