Познат научник што се занимава со климатските промени ја призна грешката

Познатиот климатолог лорд Крисофер Монктон призна дека формулата за мерење на температурата на глобалното затоплување е виновна и дека според неа се добива дури трипати …

Познат научник што се занимава со климатските промени ја призна грешката Прочитај повеќе »