Фрчкоски се разведува од сопругата

Професорот Љубомир Фрчкоски и неговата сопруга Ирена Фрчкоска се разведуваат по речиси две децении брак. Фрчкоски е шеф на Мисијата на Македонија при Организацијата на …

Фрчкоски се разведува од сопругата Прочитај повеќе »