луд

Задолжително погледнете – Луд бабун остави 10.000 луѓе без струја

Капат наведе дека една организација за заштита на животните го спасила мајмунот и тој моментно се опоравува од „сериозните повреди“. Еден бабун во јужниот дел …

Задолжително погледнете – Луд бабун остави 10.000 луѓе без струја Прочитај повеќе »

Scroll to Top