(Видео) Тој е вампир кој ми го исцица животот, рече бившата на Путин за рускиот претседател

Поранешната сопруга на Владимир Путин, Људмила Александрова Путин, реле деја не секогаш ѝ било пријатно додека била во брак со него. Таа на својата пријателка …

(Видео) Тој е вампир кој ми го исцица животот, рече бившата на Путин за рускиот претседател Прочитај повеќе »